0648335383

347748

Voor informatie mail of bel:

Altijd al eens willen duiken?

Je brevet halen voor je op vakantie gaat?

Advanced Open Water Diver

PADI Advanced Open Water Diver-cursus


Verkenningsduiken, opwinding, ervaringen:

Daar gaat het bij de PADI Advanced Open Water Diver-cursus allemaal om. En nee, je hoeft niet gevorderd te zijn om de cursus te volgen – je kunt er meteen induiken na de PADI Open Water Diver-cursus.

De Advanced Open Water Diver-cursus helpt je meer zelfvertrouwen te krijgen en je vaardigheden op te bouwen zodat je je prettiger gaat voelen in het water.

Dit is een goede manier om meer duiken te maken, en tevens te blijven leren onder toezicht van je PADI Instructor. 


Krijg college credit (studiepunten):

Je kunt eventueel college credit krijgen voor de PADI Advanced Open Water Diver-cursus. Deze cursus bouwt verder op wat je hebt geleerd en ontwikkelt nieuwe vaardigheden – je maakt kennis met nieuwe activiteiten en nieuwe manieren om leuk te duiken. Je scherpt je vaardigheden aan door vijf adventureduiken te maken waarin je kennismaakt met:

Onderwaternavigatie, duiken in dieper water (meestal tussen de 18 en 30 meter)en drie andere Adventureduiken naar keuze.


Waarom het zo leuk is: jouw keuze:

Een van de redenen dat de Advanced Open Water Diver-cursus zo leuk is, is dat je samen met je instructeur de keus hebt uit 15 verschillende Adventureduiken voor het afronden van je cursus. Je kunt digitale onderwaterfotografie uitproberen, wrakduiken, nachtduiken, duiken met onderwaterscooters, Trimtechniek en veel meer.


Krijg erkenning! Iedere Adventureduik van de PADI Advanced Open Water Diver-cursus mag meetellen als de eerste duik van de betreffende PADI Specialty Diver-cursus.


Advanced Open Water Diver-cursus online:

In de online Advanced Open Water Diver-cursus kun je meteen beginnen met de achtergrondinformatie die nodig is voor de zeven populairste Adventureduiken (hoewel jij en je instructeur nog steeds iedere Adventureduik kunnen kiezen).

Wat je leert:

De kennis en de vaardigheden die je in de Advanced Open Water Diver-cursus leert zijn afhankelijk van je interesses en de avonturen die je beleeft, maar de cursus bevat altijd:

          Praktische aspecten van diepduiken

          Fysiologische aspecten van diepere duiken

          Meer manieren om je onderwaterkompas te gebruiken

          Hoe je navigeert aan de hand van zwemslagen, visuele referentiepunten en tijd

          Hoe je je duikcomputer en de Elektronische sportduikplanner (eRDPTM) beter kunt gebruiken.

          En nog veel, heel veel meer, afhankelijk van de Adventureduiken die je kiest.


De duikuitrusting die je gebruikt:

Je gebruikt al je basisuitrusting, inclusief je onderwaterkompas. Afhankelijk van welke drie adventureduiken je kiest, probeer je misschien ook onderwatercamera-apparatuur, onderwaterscooters, een duiklamp, een droogpak, hefballonnen, een duikvlag/drijver of andere specialistische uitrusting uit.

Doe bij de duikwinkel in de buurt navraag over verhuur van uitrusting en de packagedeal die bij deze cursus wordt aangeboden. In de duikwinkel kun je meestal alles vinden.


Het lesmateriaal dat je nodig hebt:

De Adventures in Diving Manual en de dvd geven informatie over meer dan zestien soorten specialtyduiken. Je gebruikt ze als leidraad bij het verbeteren van je duikvaardigheden en ter voorbereiding op nieuwe ervaringen en avonturen.


Deelnamevereisten:

Om deze cursus te doen, moet je PADI Open Water Diver zijn (of een kwalificerend brevet van een andere opleidingsorganisatie hebben).

15 jaar oud zijn (12 voor Junior Advanced Open Water Diver).